Een aantal maanden geleden heb ik een restaurant in Nijmegen geopend. De keuken wilde ik onder andere weer een keer helemaal schoon hebben. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een schoonmaakbedrijf bij mij in de buurt. Daarom ging ik  op het internet op zoek naar schoonmaakbedrijf Nijmegen.

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Super goede website

Ik had een tijdje op het internet gezocht naar schoonmaakbedrijf Nijmegen en een aantal websites met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Clarity Cleaning. Het bedrijf beschikt over een erg goede en overzichtelijke website. Er is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze de klanten te bieden hebben. Ze vinden onder andere de veiligheid erg belangrijk waardoor ook elke medewerker beschikt over een VCA certificaat. Ook staat er op de website vermeld dat ze het milieu ook een erg belangrijk punt vinden. Ze gebruiken daarom ook alleen maar milieuvriendelijke producten voor het schoonmaken. Ook staat er onder elk kopje het aantal projecten dat zij hebben gedaan vermeld. Door middel van een dieptereiniging wordt de keuken op plekken schoongemaakt waar je tijdens het dagelijkse onderhoud niet bij komt. Nadat de keuken schoongemaakt was zag de keuken er weer stralend uit.